Zoekresultaten - Cushman & Wakefield

Zoeklimiet

Pagina 1 van 7 Volgende
 • Kantoren

  Eindhoven

  Eindhoven Lees meer

 • Kantoren

  Utrecht Asset Services

  Utrecht Asset Services Lees meer

 • Kantoren

  Utrecht Agency

  Utrecht Agency Lees meer

 • Persberichten

  VodafoneZiggo verhuist binnen Sneek

  VodafoneZiggo, aanbieder van vast internet en mobiele diensten, verhuist dit jaar nog binnen het centrum van Sneek. VodafoneZiggo is nu nog gehuisvest aan de Oosterdijk 56 en verhuist naar een nieuwe locatie aan de Oosterdijk 49 in Sneek. 

  Lees meer

 • Persberichten

  Lise BV koopt kantoorgebouw in Oldenzaal

  Lise BV heeft het karakteristieke kantoorgebouw aan de Deurningerstraat 34 in Oldenzaal gekocht. Het object zal worden ontwikkeld naar een appartementencomplex.

  Lees meer

 • Persberichten

  Cromwell verlengt huurovereenkomst UWV Utrecht

  Cromwell Property Group heeft de huurovereenkomst met UWV langjarig verlengd voor de huur van 18.843 m² kantoorruimte en 319 parkeerplaatsen aan de Moeder Teresalaan 100-200 in Utrecht.

  Lees meer

 • Research & Insights

  Lees meer over Cushman & Wakefield's vastgoedonderzoeken en marktanalyses. Lees meer

 • Persberichten

  Birgitta Padberg naar Office Agency Cushman & Wakefield

  Birgitta Padberg (47) is per 1 december benoemd tot Associate Office Agency Rotterdam bij internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

  Lees meer

 • Persberichten

  Purdey verlengt huur in Breda

  Damesmode retailer Purdey heeft onlangs de huurovereenkomst voor de winkel in het centrum van Breda langjarig verlengd. De winkel ligt aan de Ridderstraat 19 in Breda en heeft een vloeroppervlakte van circa 97 m2 op de begane grond, circa 71 m² secundaire ruimte op de eerste verdieping en circa 57 m2 op de tweede verdieping.

  Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens de verhuurder, Vastned Retail N.V., succesvol de onderhandelingen afgerond voor de huurverlenging

  Lees meer

 • Persberichten

  Von Poll Real Estate opent tweede kantoor op de zuidas

  Het van oorsprong Duitse makelaarskantoor Von Poll Real Estate opent begin 2018 een tweede kantoor in Nederland op de Amsterdamse Zuidas. 

  Lees meer

 • Persberichten

  VolkerRail Nederland huurt kantoorruimte in Deventer

  VolkerRail Nederland B.V. heeft het gebouw aan de Keulenstraat 14 in Deventer langjarig gehuurd van C.V. DELY. Het gebouw heeft een vloeroppervlak van 950 m² kantoorruimte en beschikt over 33 parkeerplaatsen.

  Lees meer

 • Persberichten

  Tumble 'n Dry huurt in winkelcentrum Heuvel Eindhoven

  Kinderfashion label Tumble ´n Dry opent begin dit jaar een nieuwe winkel in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. De nieuwe winkel aan de Heuvel Galerie 148 heeft een vloeroppervlakte van circa 118 m² op de begane grond. Voor Tumble ´n Dry wordt dit de 10e winkel in Nederland.

  Lees meer

 • Nieuws

  Nieuws van de wereldwijde commerciële vastgoedorganisatie Cushman & Wakefield Lees meer

 • Kantoorlocaties

  Vind een Cushman & Wakefield kantoor in Nederland.

  Lees meer

 • Persberichten

  TSU Ontwikkeling ontwikkelit voormalig Veolia kantoor in Breda

  This Side Up Ontwikkeling heeft het object Mastbosstraat 12 te Breda gekocht ten behoeve van transformatie. TSU Ontwikkeling B.V (her-) ontwikkelt voor eigen risicowoning- en utiliteitsbouwprojecten.

  Voor deze locatie heeft This Side Up Ontwikkeling B.V. in overleg met de eigenaar een nieuwe bestemming bedacht. Het voormalige kantoorgebouw wordt verbouwd naar een woongebouw, genaamd Het Depot. Waarbij in het gebouw 17 ruime stadsappartementen worden gerealiseerd en op het dak een nieuwe verdieping wordt gerealiseerd met vijfterugliggende appartementen. De start bouw staat gepland voor eind eerste/begin tweede kwartaal 2018, alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

  Verkoper, een groep particuliere eigenaren, werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield.

  Lees meer

 • Gebruikers/Huurders

  Cushman & Wakefield biedt commerciële vastgoeddiensten voor gebruikers en huurders wereldwijd.

  Lees meer

Pagina 1 van 7 Volgende