Winning in Growth Cities 2016/2017 - Cushman & Wakefield

Winning in Growth Cities 2016/2017

David Hutchings

International Partner

Telefoon +44 207 152 5029

Contact


Winning in Growth Cities 2017-2018
Het 'Winning in Growth Cities' rapport is een jaarlijks onderzoek naar wereldwijde commercieel vastgoedbeleggingen, waarin de steden met het aantrekkelijkste investeringsklimaat worden uitgelicht.


Hoofdpunten uit het rapport:

  • Volume wereldwijde vastgoedbeleggingsmarkt steeg, tot juni 2017, tot USD 1.500 miljard. 
  • New York bleef voor het zesde jaar de meest gewilde markt, waarbij de VS de ranking domineert. 
  • Londen is nog steeds wereldwijde koploper voor cross border players. 
  • Het economische vastgoedklimaat is positiever dan verwacht; het IMF verwacht voor het eerst sinds 2011 een wereldwijde groei op de vastgoedbeleggingsmarkt.  

Een van de belangrijkste factoren om te bepalen waar de groei vandaan komt is technologische vooruitgang. Ontwikkelingen in virtual reality en big data maken snelle veranderingen mogelijk en zullen op korte termijn steden en huurderseisen vormgeven. Het doel van dit rapport is het identificeren van een aantal belangrijke spelers en opkomende technologieën en kijkt naar wat de bepalende factoren zijn die steden succesvol maken in dit radicaal veranderende klimaat.


LEES NU:

WINNING IN GROWTH CITIES
Een van de belangrijkste factoren om te bepalen waar die groei ligt is technologische verandering. Ontwikkelingen in virtuele realiteit en grote data zijn ingesteld om snellere veranderingen mogelijk te maken en beginnen de steden en huurders te ontwikkelen binnen maanden in plaats van jaren. Dit rapport beoogt een aantal van de belangrijkste enablers en opkomende technologieën te identificeren en kijkt naar wat er zal bepalen welke steden de winnaars zijn in deze radicale verschuiving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Ingrid Wallisch | ingrid.wallisch@cushwake.com | Phone: +31 (0) 20 800 2048 | Mobile: +31 (0) 6 4688 1872