Bekijk al het Nieuws - Cushman & Wakefield

Pagina 1 van 19 Volgende
 • Gerda Stelpstra benoemd tot adviseur international WELL Building Institute

  Het international WELL Building Institute (IWBI) heeft een wereldwijd netwerk van specialisten en adviseurs benoemd die concepten gaan behandelen om gebouwgerelateerde maatregelen gericht op gezondheid en welzijn verder te onderzoeken, beter te begrijpen en nauwkeuriger te kwantificeren. IWBI heeft hiervoor tien WELL-adviesgroepen geformeerd op de gebieden: Lucht, Water, Voeding, Verlichting, Beweging, Klimaatbeheersing, Materiaalgebruik, Geluid, Mentale gezondheid en Community. Gerda Stelpstra, Senior Consultant Workplace Strategy bij internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is benoemd tot adviseur in de adviesgroep Community.
  Lees meer

 • TK Maxx opent twee nieuwe winkels

  Internationale off-price multibrand retailer TK Maxx opent dit najaar twee nieuwe winkels in Nederland. In Almere opent TK Maxx een nieuwe winkel aan de Stationsstraat 21A-35 met een totaal winkeloppervlak van circa 2.106 m2 verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De tweede verdieping betreft secundair vloeroppervlak. In Stadshart Zoetermeer wordt een nieuwe winkel geopend aan de Promenade 154-156 met een winkeloppervlak van 2.506 m2 verdeeld over de begane grond en de kelder.
  Lees meer

 • Logistieke opname op recordhoogte

  Opname logistiek vastgoed 6% hoger dan vorig jaar met een stijging van 65% in Rotterdam
  Bouwkosten stijgen harder dan huurprijzen
  Schaarste aan gekwalificeerd personeel belangrijke factor in locatiekeuze

  Lees meer

 • Schaarste leidt tot lagere industriele ingebruikname

  Ingebruikname over 2018 blijft naar verwachting 10% achter bij 2017, schaarste vooral in de Randstad
  Productielocaties steeds lastiger te huisvesten
  Nieuwbouw vaak geen alternatief door lange ontwikkelingstijd en hogere huurprijzen

  Lees meer

 • Nieuwe huurders Sint Jorisplein in Amersfoort

  Altera Vastgoed heeft meerdere langjarige huurovereenkomsten gesloten met retailers in winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort.

  The Sting gaat de huidige winkel aan de Sint Jorisstraat 67-69 uitbreiden met de aangrenzende kelderunit van 900 m2. De nieuwe winkel heeft dan een vloeroppervlak van 3.640 m2 verdeeld over 3 verdiepingen.

  Lees meer

 • Hinfelaar wordt adviseur Retail Capital Markets Cushman & Wakefield

  Hans Hinfelaar (35) stapt na tien jaar te hebben gewerkt als taxateur bij Cushman & Wakefield over naar het winkelbeleggingsteam van de internationaal vastgoedadviseur. 
  Lees meer

 • Normal opent tweede winkel in Nederland

  Normal opent op 25 augustus 2018 de tweede vestiging in Nederland aan de Langestraat 44-46 in Amersfoort. Normal opent een winkel van ruim 750 m2 verdeeld over de begane grond, mezzanine, benedenverdieping en kelder.
  Lees meer

 • Krapte op arbeidsmarkt bepaalt kantorendynamiek

  De leegstand van kantoren is in het afgelopen half jaar met ruim 200.000 m² gedaald tot 5,5 miljoen m2. In dezelfde periode is 558.000 m² kantoorruimte in gebruik genomen. Dit blijkt uit de nieuwste cijfers van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. De afname van de leegstand wordt deels verklaard door de opname, daarnaast zijn transformaties, onttrekkingen en bestemmingswijzigingen hierin een factor.

  Hoewel de opname vooralsnog wat achter blijft in vergelijking tot het eerste half jaar van 2017, neemt de verhuisbereidheid van kantoorhoudende organisaties toe. De krapte op de arbeidsmarkt is hierin een bepalende factor. Kantoorgebruikers in Nederland zijn zich er steeds meer van bewust dat aantrekkelijke huisvesting een investering is in het aantrekken van hooggekwalificeerd personeel. Om die reden zijn bedrijven dan ook in toenemende mate bereid te verhuizen.  Lees meer

 • LaDress opent boutique in Breda

  Het Nederlandse modemerk LaDress opent de achtste vestiging in Nederland aan de Ridderstraat 4 in Breda. LaDress opent hier een winkel van circa 30 m2 op de begane grond en de twee bovengelegen verdiepingen.
  Lees meer

 • CBRE GI verkoopt 5 winkelcentra aan ARC en Amerikaanse investeerder

  CBRE Global Investors, namens het CBRE Dutch Retail Fund kondigt de verkoop aan van vijf Nederlandse winkelcentra, aan een consortium bestaande uit ARC Real Estate Partners en een privaty equity fund uit de US.
  Lees meer

 • Altera verhuurt warehouse aan Jusda Europa in Venray

  Altera Vastgoed N.V. heeft een distributiecentrum aan de Ambachtstraat 30 in Venray langjarig verhuurd aan logistiek dienstverlener Jusda Europe. Het van oorsprong Chinese Jusda opent hiermee het tweede logistieke centrum van de organisatie in Nederland. Het betreft 18.000 m² warehouse en 1.300 m² kantoorruimte.

  Lees meer

 • OVG Real Estate verkoopt high-tech kantoor MM25 in Rotterdam

  OVG Real Estate heeft kantoorgebouw MM25, gelegen aan de Marten Meesweg in Rotterdam, verkocht aan een family office uit het Midden-Oosten.  Het herontwikkelde MM25 van circa 15.000 m2 is volledig verhuurd.

  Lees meer

 • Nederland populaire vestigingslocatie voor retailers in Europa

  Type land en type consumenten belangrijkste vestigingsfactoren voor internationale retailers

  Lees meer

 • Tim de Vries wint Young Talent Award

  Tim de Vries  (28) is winnaar van de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. In de finale op de stand van Vastgoedmarkt op de Provada versloeg de consultant van Cushman & Wakefield beide andere kandidaten, Marieke Dessauvagie (Colliers International) en Remco van der Mije (JLL).

  Lees meer

 • Cushman Wakefield lanceert newCommerce platform

  Nieuw platform verbindt retail services met logistieke, industriële en eCommerce-expertise voor full-serviceoplossingen binnen de retailvastgoedmarkt

  Lees meer

 • Cushman Wakefield roept op tot debat en onderzoek naar samenvoegen randstad steden

  Op de vastgoedbeurs PROVADA in de RAI in Amsterdam heeft Jeroen Lokerse, Head of Netherlands van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield, zijn visie op Nieuw-Amsterdam overhandigd aan burgemeester Jan van Zanen van de gemeente Utrecht die eerder vandaag de jaarlijkse vastgoedbeurs opende.

  Lees meer

Pagina 1 van 19 Volgende