Bekijk al het Nieuws - Cushman & Wakefield

Pagina 1 van 18 Volgende
 • Carhartt opent winkel in Haarlem

  Carhartt WIP heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een nieuwe vestiging in Haarlem. De nieuwe winkel ligt aan de Anegang 24 en heeft begin dit voorjaar de deuren geopend. De winkel omvat een totaal vloeroppervlak van circa 300 m2 verdeeld over de begane grond en kelder. Voor Carhartt is dit de vierde winkel in Nederland.
  Lees meer

 • Ontwikkeling nieuwe winkelcentra in europa daalt

  3,8 miljoen m2 nieuwe winkelruimte op de Europese markt gebracht in 2017

  Focus in Nederland op renovatie en uitbreiding van bestaande centra

  Totale omvang winkelcentra in Europa stijgt met 2,3 procent naar 166,5 miljoen m2

  Europese ontwikkelingspijplijn van 6,6 miljoen mvoor oplevering in 2018 en 2019

  Lees meer

 • Northstar Realty Europe divests Maas Tower in Rotterdam

  NorthStar Realty Europe Corp. (NRE) heeft de Rotterdamse Maastoren verkocht aan een joint venture met FOM Real Estate, Asia Pacific Real Estate and Coquine SA. NRE verwierf het 165 meter hoge kantoorgebouw in Rotterdam van 44 verdiepingen, een totale oppervlakte van circa 38.000 m2 en 639 parkeerplaatsen in een inpandige parkeergarage, in december 2014. 70 procent van het kantoorgebouw is langjarig verhuurd aan Deloitte en AKD. In de tweede helft van 2017 verlengden beide partijen de huurovereenkomsten in de Maastoren langjarig. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de verkoop namens NRE. 
  Lees meer

 • Stem nu voor de Retailer van het jaar

  Tijdens het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year reiken we ook dit jaar Awards uit aan retailers die zich onderscheiden door hun ondernemerschap. De genomineerde retailers in de categorieën Local Hero, Foodretailer en Groot zelfstandig Merk zijn bekend en wij nodigen u graag uit uw stem uit te brengen.
  Lees meer

 • Reclaimed Jewels opent tweede vestiging

  Reclaimed Jewels heeft recent de deuren geopend van een tweede winkel in Nederland. De nieuwe winkel is geopend in Rotterdam aan de Hoogstraat 197 en heeft een vloeroppervlak van circa 60 m2 op de begane grond.
  Lees meer

 • Champion opent eerste winkel in Nederland

  Sportkledingmerk Champion opent binnenkort de eerste winkel in Nederland in De 9 Straatjes in Amsterdam. De winkel opent aan de Reestraat 9 en heeft een vloeroppervlak van ruim 180 m2 verdeeld over de begane grond, mezzanine en kelder. Champion neemt hiermee de winkellocatie over van Zoe Karssen. 
  Lees meer

 • Blue Horizon Investors koopt kantoorgebouw Blaak16 in Rotterdam

  Cairn Real Estate en Kadans Vastgoed hebben Blaak16 in Rotterdam verkocht aan Blue Horizon

  Lees meer

 • Abels Deli opent city store in Utrecht

  Foodconcept Abel´s Deli heeft onlangs de deuren van een city store in Utrecht geopend aan het Vredenburg 157. Dit is de tweede winkel van Abel´s Deli in Utrecht en heeft een vloeroppervlak van ruim 80 m2 verdeeld over de begane grond en de kelder. Abel´s Deli opende vorig jaar de eerste winkel op het centraal station van Utrecht.
  Lees meer

 • Nederland op vierde positie wereldwijde ranking voor hightech maakindustrie van Cushman Wakefield

  Cushman & Wakefield heeft de nieuwste editie van de Manufacturing Risk Index gelanceerd: de wereldwijde ranglijst van meest aantrekkelijke landen voor de maakindustrie. Uit de index blijkt dat Nederland met de vierde plek een van de meest aantrekkelijke vestigingsladen is voor de hightech maakindustrie. Cushman & Wakefield verklaart deze positie uit de kracht van Nederland om succesvolle clusters te ontwikkelen waarin startups, grown-ups, bedrijfsleven, overheid en onderwijs de krachten bundelen. In Nederland is Brainport Eindhoven het sterkste voorbeeld hiervan. Op de ranglijst van vestigingslocaties voor traditionele maakindustrie staat Nederland op de 34e plek.

  Lees meer

 • Wereldwijd geinvesteerd kapitaal in commercieel vastgoed vooral afkomstig uit Azie

  Uit de nieuwste editie van de Global Investment Atlas 2018 van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield blijkt dat over 2017 het hoogste wereldwijde investeringsvolume ooit is bereikt met een totaal geïnvesteerd vermogen van $1.620 miljard tegen $1.430 miljard in 2016. De onderzoekers verwachten wereldwijd een verdere stijging van het investeringsvolume in 2018. Ook Nederland registreerde over 2017 een investeringsrecord in commercieel vastgoed, anders dan de wereldwijde trend wordt verwacht dat het investeringsvolume in Nederland onder het niveau van 2017 zal blijven. De Global Investment Atlas 2018 - door Cushman & Wakefield gelanceerd op de internationale vastgoedbeurs MIPIM in Cannes – analyseert de wereldwijde beleggingsactiviteiten over 2017 en kijkt vooruit naar de ontwikkelingen op de wereldwijde vastgoedbeleggingsmarkt van het lopende jaar.

  Lees meer

 • Parfois opent in Amsterdam

  Internationaal fashionretailer Parfois opent in maart 2018 de deuren van een nieuwe winkel in het centrum van Amsterdam. De winkel ligt aan de Kalverstraat 53 en heeft een vloeroppervlak van ruim 300 m2 verdeeld over de begane grond en de eerste, tweede en derde verdieping. Voor Parfois is dit de zesde winkel in Nederland. Parfois neemt hiermee de winkellocatie over van Superstar.
  Lees meer

 • Amslod E-Bikes opent winkel in Cruquius

  Amslod E-Bikes opent dit voorjaar een winkel in Cruquius aan de Cruquiuszoom 49. Dit wordt de derde vestiging voor Amslod in Nederland. De nieuwe vestiging aan de Boulevard Cruquius heeft een oppervlakte van circa 750 m2 op de begane grond.
  Lees meer

 • Van der Vorm Vastgoed Groep koopt winkelcentrum De Korf

  Van der Vorm Vastgoed Groep heeft winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, die optreedt namens een van zijn institutionele opdrachtgevers.
  Lees meer

 • Cushman Wakefield benoemt Eric van Dyck tot Chairman EMEA Capital Markets

  Cushman & Wakefield heeft Eric van Dyck benoemd tot Chairman EMEA Capital Markets ter ondersteuning van de groei binnen de EMEA-regio.

  Capital Markets specialist Van Dyck is afkomstig van Redevco B.V. waar hij in 2010 begon als Chief Operations Officer (COO) en later Chief Investment Officer (CIO) werd. In de jaren daarvoor werkte hij 27 jaar bij Cushman & Wakefield als Managing Partner van de Belgische organisatie en bestuurslid.  Van Dyck start op 12 februari weer bij Cushman & Wakefield en blijft als niet uitvoerend bestuurslid eveneens verbonden aan Leasinvest.
  Lees meer

 • Blaak House Rotterdam heropend

  Het gerenoveerde kantoorgebouw Blaak House in Rotterdam is officieel geopend door eigenaar Real I.S. Het bedrijf heeft het monumentale, voormalige bankgebouw volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een multi-tenant kantoorgebouw. De authentieke details zijn in volle glorie hersteld en aangevuld met moderne faciliteiten om aan de wensen van toekomstige huurders te kunnen voldoen.  
  Lees meer

 • Vastgoedmarkt Europa yieldcompressie logistiek en sterke huurgroei kantoren

  In 2017 zijn in Europa de gemiddelde aanvangsrendementen voor prime vastgoed in alle sectoren van de markt verscherpt. In het segment logistiek was de daling het sterkst met 39 basispunten gevolgd door de kantorenmarkt met 23 basispunten en retailvastgoed met 18 basispunten. Dit blijkt uit het nieuwste DNA of Real Estate rapport van Cushman & Wakefield dat huurprijsontwikkelingen en aanvangsrendementen in alle segmenten van commercieel vastgoed onderzoekt. De gemiddelde huurprijs in Europa voor prime kantorenvastgoed is in 2017 met 2,4 procent gestegen. Voor logistiek vastgoed kwam de groei uit op 0,7 procent terwijl de gemiddelde winkelhuurprijs met 0,3 procent daalde, zo blijkt uit de cijfers.
  Lees meer

Pagina 1 van 18 Volgende