Bekijk al het Nieuws - Cushman & Wakefield

Pagina 1 van 18 Volgende
 • Amslod E-Bikes opent winkel in Cruquius

  Amslod E-Bikes opent dit voorjaar een winkel in Cruquius aan de Cruquiuszoom 49. Dit wordt de derde vestiging voor Amslod in Nederland. De nieuwe vestiging aan de Boulevard Cruquius heeft een oppervlakte van circa 750 m2 op de begane grond.
  Lees meer

 • Van der Vorm Vastgoed Groep koopt winkelcentrum De Korf

  Van der Vorm Vastgoed Groep heeft winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, die optreedt namens een van zijn institutionele opdrachtgevers.
  Lees meer

 • Cushman Wakefield benoemt Eric van Dyck tot Chairman EMEA Capital Markets

  Cushman & Wakefield heeft Eric van Dyck benoemd tot Chairman EMEA Capital Markets ter ondersteuning van de groei binnen de EMEA-regio.

  Capital Markets specialist Van Dyck is afkomstig van Redevco B.V. waar hij in 2010 begon als Chief Operations Officer (COO) en later Chief Investment Officer (CIO) werd. In de jaren daarvoor werkte hij 27 jaar bij Cushman & Wakefield als Managing Partner van de Belgische organisatie en bestuurslid.  Van Dyck start op 12 februari weer bij Cushman & Wakefield en blijft als niet uitvoerend bestuurslid eveneens verbonden aan Leasinvest.
  Lees meer

 • Vastgoedmarkt Europa yieldcompressie logistiek en sterke huurgroei kantoren

  In 2017 zijn in Europa de gemiddelde aanvangsrendementen voor prime vastgoed in alle sectoren van de markt verscherpt. In het segment logistiek was de daling het sterkst met 39 basispunten gevolgd door de kantorenmarkt met 23 basispunten en retailvastgoed met 18 basispunten. Dit blijkt uit het nieuwste DNA of Real Estate rapport van Cushman & Wakefield dat huurprijsontwikkelingen en aanvangsrendementen in alle segmenten van commercieel vastgoed onderzoekt. De gemiddelde huurprijs in Europa voor prime kantorenvastgoed is in 2017 met 2,4 procent gestegen. Voor logistiek vastgoed kwam de groei uit op 0,7 procent terwijl de gemiddelde winkelhuurprijs met 0,3 procent daalde, zo blijkt uit de cijfers.
  Lees meer

 • VolkerRail Nederland huurt kantoorruimte in Deventer

  VolkerRail Nederland B.V. heeft het gebouw aan de Keulenstraat 14 in Deventer langjarig gehuurd van C.V. DELY. Het gebouw heeft een vloeroppervlak van 950 m² kantoorruimte en beschikt over 33 parkeerplaatsen.
  Lees meer

 • K3Delta verhuist hoofdkantoor naar Andelst

  K3Delta, actief in zand- en grindwinning, verhuist het hoofdkantoor naar Andelst. K3Delta heeft hiervoor een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van 3.597 m² kantoorruimte en 103 parkeerplaatsen in kantoorgebouw De Schalm aan de Wanraaij 2 in Andelst.
  Lees meer

 • Costes opent nieuwe modewinkel in Leeuwarden

  Moderetailer Costes opent begin dit jaar een nieuwe modewinkel in het centrum van Leeuwarden. Costes huurt voor deze winkel een deel van het voormalige V&D-warenhuis aan de Nieuwestad 146 van in totaal circa 2.018 m2 winkelvloer verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het andere deel van het voormalige V&D-warenhuis is eind 2016 in gebruik genomen door Zara.
  Lees meer

 • Den Besten Vastgoed verwerft winkelportefeuille in Amersfoort en Rotterdam

  De Nederlandse particuliere belegger Den Besten Vastgoed heeft vijf winkelobjecten verworven in Amersfoort (1) en Rotterdam (4). Verkoper is Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een Nederlands pensioenfonds.
  Lees meer

 • M7 Real Estate koopt meubelboulevard De Snipperling in Deventer

  M7 Real Estate heeft voor een van haar Europese vastgoedfondsen de perifere meubel- en doe-het-zelf-boulevard De Snipperling in Deventer gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Syntrus Achmea voerde de verkoop uit namens een van de Nederlands pensioenfondsen in de vastgoedportefeuille.
  Lees meer

 • Rolls-Royce wijst Cushman & Wakefield aan voor wereldwijd mandaat

  Voorloper in energiesystemen Rolls-Royce heeft na het uitgeven van een prijsvraag de huidige adviesrol van Cushman & Wakefield uitgebreid. Cushman & Wakefield gaat een wereldwijde adviesrol vervullen bij vastgoed zoekvragen.
  Lees meer

 • Westergasfabriek verkocht

  MeyerBergman Erfgoed Groep heeft het eigendom van de Westergasfabriek in Amsterdam overgedragen aan Millten, Harvest Vastgoed en Duncan Stutterheim.

  Het voormalige fabriekscomplex bestaat uit 17 monumentale gebouwen, totaal 20.000 m², een combinatie van een hotel, kantoren, retail, horeca en evenementenruimte

  Lees meer

 • Lise BV koopt kantoorgebouw in Oldenzaal

  Lise BV heeft het karakteristieke kantoorgebouw aan de Deurningerstraat 34 in Oldenzaal gekocht. Het object zal worden ontwikkeld naar een appartementencomplex.
  Lees meer

 • Tumble 'n Dry huurt in winkelcentrum Heuvel Eindhoven

  Kinderfashion label Tumble ´n Dry opent begin dit jaar een nieuwe winkel in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. De nieuwe winkel aan de Heuvel Galerie 148 heeft een vloeroppervlakte van circa 118 m² op de begane grond. Voor Tumble ´n Dry wordt dit de 10e winkel in Nederland.
  Lees meer

 • TSU Ontwikkeling ontwikkelit voormalig Veolia kantoor in Breda

  This Side Up Ontwikkeling heeft het object Mastbosstraat 12 te Breda gekocht ten behoeve van transformatie. TSU Ontwikkeling B.V (her-) ontwikkelt voor eigen risicowoning- en utiliteitsbouwprojecten. Voor deze locatie heeft This Side Up Ontwikkeling B.V. in overleg met de eigenaar een nieuwe bestemming bedacht. Het voormalige kantoorgebouw wordt verbouwd naar een woongebouw, genaamd Het Depot. Waarbij in het gebouw 17 ruime stadsappartementen worden gerealiseerd en op het dak een nieuwe verdieping wordt gerealiseerd met vijfterugliggende appartementen. De start bouw staat gepland voor eind eerste/begin tweede kwartaal 2018, alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Verkoper, een groep particuliere eigenaren, werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield.
  Lees meer

 • Rijksvastgoedbedrijf verlengt huurcontract in Parktoren Arnhem

  Het Rijksvastgoedbedrijf - onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties - heeft het huurcontract in kantoorgebouw Parktoren aan de Nieuwe Stationsstraat 20 in Arnhem verlengd. 
  Lees meer

 • Meerdere succesvolle verhuurtransacties in gerenoveerde Mondriaantoren Amsterdam

  Kantoorgebouw Mondriaantoren, het tweede hoogste kantoorgebouw van Amsterdam met een totaal oppervlak van 25.000 m2 kantoorruimte, is gerenoveerd en daarmee een van de meest efficiënte beschikbare kantoorlocaties in Amsterdam. First Sponsor Group (FSG), eigenaar van het object sinds eind 2015, sloot nieuwe huurovereenkomsten met Rabobank, Philips, LazardSearchlite en The Office Operators (TOO).
  Lees meer

Pagina 1 van 18 Volgende