Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield zet volgende stap naar Professional Services Company

  • Integratie dienstverlening op de kantorenvastgoedmarkt
  • Integratie verhuuractiviteiten en strategische advisering bedrijfsruimte en logistiek 
  • Van den Berg en Boesveldt benoemd tot Clients Lead 
  • Kempen verlaat Cushman & Wakefield 

Om de transformatie naar Professional Services Company - een strategisch partner voor (eind)gebruikers en beleggers – te versnellen voert Cushman & Wakefield in Nederland per 1 oktober 2019 een nieuwe organisatiestructuur door. De nieuwe structuur is in lijn met Cushman & Wakefield´s EMEA-structuur en moet, aldus Cushman & Wakefield, de leidende positie op de kantoren- en bedrijfsruimtemarkt verder versterken. 

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield: “Het is onze uitdrukkelijke ambitie om vanuit onze transactiegedreven business de stap te maken naar een Professional Services Company. Een strategisch adviseur die gebruikers en beleggers begeleidt bij het maken van de beste en meest innovatieve vastgoedbeslissingen voor hun organisatie. We hebben een toonaangevende positie op de vastgoedmarkt voor kantoren en bedrijfsruimte en we zien volop mogelijkheden om die positie en onze relevantie in deze sectoren verder uit te breiden.”  

Office Consultancy

De expertise op het gebied van aan- en verhuur en strategische advisering op de kantorenmarkt wordt gebundeld in de serviceline Office Consultancy onder leiding van International Partner Jan Verhaegh (40). Verhaegh, al 15 jaar actief in vastgoed, was de afgelopen jaren binnen de Nederlandse organisatie verantwoordelijk voor de advisering van gebruikers en beleggers op de markt voor bedrijfsruimten.  

Industrial & Logistics

De verhuuractiviteiten en strategische advisering op de markt voor bedrijfsruimte en logistiek komt onder leiding van Partner Menno van Boxtel (41) te staan. Van Boxtel, met een carrière van meer dan 15 jaar in vastgoed, was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de dienstverlening van de organisatie op de markt voor logistiek vastgoed. 

Clients Lead

Om invulling te geven aan strategisch partnerschap met opdrachtgevers - en om de organisatie meer dan ooit te organiseren rondom de opdrachtgevers - heeft Cushman & Wakefield twee zogenoemde Clients Leads benoemd. Herman van den Bergh (56) is benoemd tot Occupier Clients Lead met verantwoordelijkheid voor het versterken van het strategisch client management en de ontwikkeling van geïntegreerde oplossingen voor (eind)gebruikers over de volle breedte en diepte van Cushman & Wakefield´s dienstenportfolio. Arjen Boesveldt (49) is – naast zijn rol als Head of Retail Agency - benoemd tot Investor Clients Lead. Hij heeft in deze rol dezelfde verantwoordelijkheid als Van den Berg maar dan gericht op de Investor klanten.

Cushman & Wakefield Nederland introduceert de nieuwe structuur direct na de aankondiging door Remko Kempen - die sinds de fusie van Cushman & Wakefield en DTZ Zadelhoff in 2016 Head of Office Agency was – dat hij zijn loopbaan als zelfstandig ondernemer in de vastgoedsector gaat voortzetten. Kempen (54) speelde sinds de fusie van beide vastgoedadviseurs een essentiële rol in de ontwikkeling van de nieuwe, gecombineerde organisatie.