Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

LUISTER NAAR DE PODCASTS VAN BNR’S BIG FIVE VAN HET VASTGOED

Cushman & Wakefield werkt vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Of dit nu gaat over leefbaarheid, innovatie of toekomstbestendigheid, wij zijn ons bewust van de veranderende rol en functie die vastgoed heeft en de kansen die het biedt om duurzame (ondernemings)waarde voor de samenleving te creëren.

Luister hier naar de podcasts van 5 hoofdrolspelers die onlangs bij BNR’s BIG Five van het Vastgoed te gast waren.

Maandag 20 mei          Peter Savelberg (Tristate City Network)
Bedenker van het TristateCity Marketing model. BNR gaat met hem in gesprek over dit model waarin Nederland samen met België en een deel van Duitsland één grote metropoolregio wordt.

Dinsdag 21 mei            Lennart Graaff (Bloc) 
In de gebouwde omgeving van de toekomst draait het niet om het gebouw maar om het gebruik. Daarom begint Lennart Graaff van Bloc niet aan de tekentafel, maar bij de wensen van de nieuwe bewoner. In BNR's Big Five van het Vastgoed vertelt hij hoe hij te werk gaat.

Woensdag 22 mei        Erik Verhoef (VU)

Hoe meer we bouwen in de stad, hoe drukker het wordt. Hoe houden we al die huizen, winkels en kantoorpanden bereikbaar? Daarover hoor je vervoerseconoom Erik Verhoef van de VU in BNR’s Big Five van het Vastgoed.

Donderdag 23 mei       Rutger Schuur (Dutch Green Building Council)

Rutger Schuur van Dutch Green Building Council heeft zijn blik gericht op de toekomst. Hoe zorgen we dat vastgoed van vandaag nog honderd jaar mee kan?

Vrijdag 24 mei             Gertjan van der Baan (Vesteda)

Als grote verhuurder beheert CEO Gertjan van der Baan van Vesteda de woningen van duizenden Nederlanders. Hoe vindt hij een evenwicht tussen rendement maken en voorzien in een behoefte? Je hoort het in BNR's Big Five van het Vastgoed.
Meer weten over onze visie op een nieuw stedelijk systeem dat overheid, politiek, bedrijfsleven en wetenschap verbindt? Ontdek What’s Next en lees hier het artikel over Nederland laat te veel kansen liggen.Meer weten over onze visie op een nieuw stedelijk systeem dat overheid, politiek, bedrijfsleven en wetenschap verbindt? Ontdek What’s Next en Lees hier het artikel over Nederland laat te veel kansen liggen.

Cushman & Wakefield werkt vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Of dit nu gaat over leefbaarheid, innovatie of toekomstbestendigheid, wij zijn ons bewust van de veranderende rol en functie die vastgoed heeft door de structureel veranderende wereld en de kansen die het biedt om duurzame (ondernemings)waarde voor de samenleving te creëren.
Roelof Hemmen interviewt vijf dagen achter elkaar, één gast, één hoofdrolspeler uit de vastgoedsector die praat over zijn visie op de toekomst van het vastgoed. Zomaar een voorbeeld: hoe kunnen we in de vastgoed anticiperen op de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën, innovaties en toegang tot data? Hoe gaan we om met de veranderende manier waarop mensen willen werken, wonen en recreëren?

Luister daarom van 20 tot en met 24 mei naar BNR’s BIG Five van het Vastgoed. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Cushman & Wakefield.

Meer lezen over de hoofrolspelers in BNR’s BIG Five van het Vastgoed? Lees verder


Cushman & Wakefield werkt vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Of dit nu gaat over leefbaarheid, innovatie of toekomstbestendigheid, wij zijn ons bewust van de veranderende rol en functie die vastgoed heeft door de structureel veranderende wereld en de kansen die het biedt om duurzame (ondernemings)waarde voor de samenleving te creëren. 
Roelof Hemmen interviewt vijf dagen achter elkaar, één gast, één hoofdrolspeler uit de vastgoedsector die praat over zijn visie op de toekomst van het vastgoed. Zomaar een voorbeeld: hoe kunnen we in de vastgoed anticiperen op de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën, innovaties en toegang tot data? Hoe gaan we om met de veranderende manier waarop mensen willen werken, wonen en recreëren? 

Luister daarom van 20 tot en met 24 mei naar BNR’s BIG Five van het Vastgoed. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Cushman & Wakefield.
Meer lezen over de hoofrolspelers in BNR’s BIG Five van het Vastgoed? Lees verder

Cushman & Wakefield werkt vandaag aan de vastgoedmarkt van morgen. Of dit nu gaat over leefbaarheid, innovatie of toekomstbestendigheid, wij zijn ons bewust van de veranderende rol en functie die vastgoed heeft door de structureel veranderende wereld en de kansen die het biedt om duurzame (ondernemings)waarde voor de samenleving te creëren. 
Roelof Hemmen interviewt vijf dagen achter elkaar, één gast, één hoofdrolspeler uit de vastgoedsector die praat over zijn visie op de toekomst van het vastgoed. Zomaar een voorbeeld: hoe kunnen we in de vastgoed anticiperen op de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën, innovaties en toegang tot data? Hoe gaan we om met de veranderende manier waarop mensen willen werken, wonen en recreëren? 

Luister daarom van 20 tot en met 24 mei naar BNR’s BIG Five van het Vastgoed. Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Cushman & Wakefield.
Meer lezen over de hoofrolspelers in BNR’s BIG Five van het Vastgoed? Lees verder