Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

WestRock Packaging verkoopt bedrijfsruimte in Roosendaal

WestRock Packaging Systems Netherlands B.V., fabrikant van papier- en kartonverpakkingen, heeft de bedrijfsruimte op bedrijventerrein Majoppenveld aan de Ettenseweg 46 in Roosendaal verkocht. Het totale object omvat circa 12.550 m2 bedrijfs- en kantoorruimte op een perceel van circa 27.500 m2.

Het complex is verkocht aan Intex Trading B.V., een internationale producent van vinyl zwembaden en opblaasspeelgoed. De aankoop is gebaseerd op de groeiambities van Intex Trading.

Cushman & Wakefield adviseerde WestRock Packaging bij de totstandkoming van de verkoop. De Lobel & Partners adviseerden Intex Trading.