Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Montea koopt distributiecentrum in Oss

Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield heeft namens een particuliere belegger een logistiek distributiecentrum in Oss verkocht aan Montea. Het investeringsvolume bedraagt EUR 10,1 miljoen.

Het distributiecentrum ligt aan de Kantsingel 15 in Oss, heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 16.120 m² en 17 loading docks en is opgeleverd in 2018. Het centrum is volledig verhuurd aan Expeditie- & Transportbedrijf Dollevoet B.V.

Oss is een multimodaal knooppunt voor Zuidoost Nederland. Met de ligging aan de spoorlijn Den Bosch-Nijmegen, de Maas en de directe aansluiting op de snelwegen de A50 en A59, is Oss uitstekend bereikbaar over spoor, water en weg. Naast de centrale ligging van Oss, de aanwezigheid van trimodaliteit en de historie van Oss op logistiek gebied, telt de gemeente meer dan 90.000 inwoners, 40.000 arbeidsplaatsen, 5.500 bedrijven, 700 ha. bedrijventerrein en 70 ha. uitgeefbare grond. Oss is de tweede binnenhaven en de vijfde stad van Brabant.

Montea is geadviseerd door Eversheds Sutherland. De verkoper is juridisch geadviseerd door Banning en commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield.