Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Hanzevast verkoopt Colosseum in Enschede

Klik om te vergroten

Hanzevast heeft een kantoorgebouw aan het Colosseum 2 in Enschede verkocht aan EC2 B.V. Het kantoorgebouw heeft een totaal vloeroppervlak van circa 5.893 m² verdeeld over tien bouwlagen. Het kantoor is grotendeels verhuurd aan Apollo, Universal Electronics en Patchman.

Het kantoorgebouw ligt op het Kennispark Twente, een van de acht belangrijkste innovatiecampussen in Nederland. De Universiteit Twente, met toonaangevende onderzoeksinstituten, de open innovatiecentra en de honderden hightech bedrijven maken het Kennispark Twente tot een interessante investeringslocatie.

Hanzevast is bij het verkoopproces geadviseerd en begeleid doorCushman & Wakefield. Duitse investeerder EC2 B.V. is geadviseerd door Barmentloo Vastgoed.