Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Fashion retailer Fabienne Chapot opent winkel in Maastricht

Klik om te vergroten

Fashionretailer Fabienne Chapot heeft onlangs een nieuwe winkel aan de Maastrichter Brugstraat 4 in Maastricht geopend. De winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 300 m2 verdeeld over de begane grond, de kelder en de eerste, tweede en derde verdieping.

Fabienne Chapot startte in 2006 met de FAB-formule met de verkoop van schoenen, tassen en accessoires. Na het succes in Amsterdam is de naam van de winkels veranderd in Fabienne Chapot en is het aanbod uitgebreid met kleding en servies.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij de verhuur van deze winkel. Fabienne Chapot is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company.