Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Experience Store Samsung geopend in Hoog Catharijne

Klik om te vergroten

Samsung heeft afgelopen vrijdag de eerste Experience Store in Nederland geopend in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht. De winkel heeft een oppervlakte van circa 227 m² en ligt aan de Hoog Catharijnepassage 5. In deze Experience Store kunnen bezoekers terecht voor alle mobiele innovaties van Samsung en experimenteren met Samsung’s nieuwste smartphonecamera’s of hun conditie en hartslag monitoren met de nieuwe smartwatch. Ook kunnen bezoekers terecht voor advies over smartphones, smartwatches, tablets of accessoires en laten ze bij de Experience Store reparaties uitvoeren. Samsung heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Klépierre Management Nederland.

De herontwikkeling van het winkelcentrum in Utrecht - die in 2012 is gestart - is bijna gereed. Aan het einde van deze grootscheepse herontwikkeling moet het winkelcentrum 80.000 vierkante meter beslaan. Het nieuwe design van Hoog Catharijne heeft hoge etalages, een glazen dak en een bredere passage dan voorheen. De opzet is veel ruimer en biedt meer ruimte aan zowel bezoekers als passanten.

Cushman & Wakefield adviseerde Samsung bij de aanhuur van de winkel in Hoog Catharijne.