Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Property Match koopt kantoor in Veldhoven

Klik om te vergroten

Property Match heeft een kantoorgebouw aan De Run 1121 in Veldhoven gekocht. De totale vloeroppervlakte van omvat circa 4.000 m² kantoorruimte en 114 parkeerplaatsen op een perceel van  circa 6.000 m².

Het kantoorgebouw ligt op industrieterrein De Run 1000 in Veldhoven. Typerend voor De Run 1000, dat deel uitmaakt van Brainport Avenue, is de prominente aanwezigheid van internationale High-Tech bedrijven. Het kantoorgebouw is momenteel volledig verhuurd aan een internationaal High-Tech bedrijf.

Cushman & Wakefield trad op als adviseur van verkoper. Koper is in deze transactie geadviseerd door Lindeleye.