Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

NSI verkoopt drie kantoren in Hoevelaken aan M7 Real Estate

Klik om te vergroten

NSI heeft drie kantoren aan de Wel 18-24 in Hoevelaken verkocht aan een entiteit van M7 Real Estate Netherlands. Twee van de drie gebouwen zijn verhuurd aan respectievelijk GE Healthcare en Robert Bosch. De drie kantoorgebouwen hebben een totale omvang van circa 8.534 m² v.v.o en 162 parkeerplaatsen.

De kantoren liggen op Horstbeek, een kantoren- en bedrijventerrein langs de A1, en zijn ontwikkeld aan het eind van de jaren ’90. Door de ligging direct langs de snelweg en de kenmerkende gevels, hebben de gebouwen een hoge attentiewaarde op deze zichtlocatie.

Cushman & Wakefield adviseerde NSI in deze transactie. M7 Real Estate Netherlands werd geadviseerd door Loyens & Loeff en Savills.