Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Nespresso Boutique verhuist in Haarlem

Klik om te vergroten

De Nespresso boutique in de Barteljosstraat 24 in Haarlem verhuist naar Barteljorisstraat 32-34 in Haarlem. De nieuwe winkel wordt gehuurd van Segesta Exploitatie B.V. en heeft een oppervlak van circa 225 m2 winkelruimte inclusief fietsenberging aan de achterzijde. Dit is circa 90 m2 meer dan de winkel op nummer 24. Nespresso neemt de locatie over van Gerry Weber.

De nieuwe boutique is geopend op 10 december 2018  en is tevens pick-up point en recycle point. Nespresso, onderdeel van de Nestlé Group, opent hiermee de 19e zelfstandige boutique in Nederland. Wereldwijd is het bedrijf actief in 62 landen.

Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij de totstandkoming van de overeenkomst.