Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Iddink Group verlengt huurovereenkomst in Leeuwarden

Klik om te vergroten

Iddink Group, marktleider in educatieve dienstverlening in het voortgezet en MBO-onderwijs met de merken Iddink, Eduarte en Magister, heeft de huurovereenkomst voor de vestiging aan Wiardaplantage 17-19 in Leeuwarden uitgebreid en langjarig verlengd. Iddink Group huurt hier circa 1.631 m² kantoorruimte van de Rabobank, waarmee het gebouw volledig verhuurd is.

Cushman & Wakefield adviseerde Iddink Group in deze transactie en Colliers International adviseerde de Rabobank.