Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman Wakefield promoveert vijf adviseurs tot associate

Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield heeft vandaag de promotie tot associate bekendgemaakt van vijf adviseurs. De gepromoveerden zijn Valentin de Graaf en Kai Veerman in het Capital Markets team, Gerda Stelpstra van Global Occupier Services, Jos Hesselink actief binnen Research en Frank Okker van het team Project & Development Services (PDS).

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Netherlands: “Ik ben enorm trots op de promotie van deze collega´s tot Associate. Deze collega´s hebben laten zien dat ze klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière. Dat is goed voor ons en voor onze klanten. Onze sector verandert in hoog tempo en dat zal de komende tijd alleen nog maar harder gaan. Het is fantastisch daar deel van uit te maken en klanten te kunnen helpen succesvol te zijn in die veranderingen. Dat vraagt om ambitieuze talenten en een organisatie die dat koestert door te investeren in de verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling van talent.”