Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Jeroen Lokerse benoemd in EMEA Executive Committee Cushman & Wakefield

Klik om te vergroten

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Jeroen Lokerse, Head of Netherlands, benoemd tot lid van het EMEA Executive Committee (ExCo). Het ExCo is verantwoordelijk voor het bepalen en managen van de strategische richting van de organisatie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Naast Jeroen Lokerse zijn ook Anotine Derville (Head of France) en Yvo Postleb (Head of Germany) toegetreden tot het EMEA Exco van Cushman & Wakefield. De uitbreiding van het team met deze drie executives is erop gericht de focus op de strategische doelen van de internationaal vastgoedadviseur verder te versterken en gezamenlijk te zorgen voor optimalisatie en verdere groei van de organisatie op het gebied van strategisch advies en vastgoed-gerelateerde dienstverlening in de gehele EMEA regio.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact