Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Zumo Store opent in centrum van Leiden

Fashion retailer Zumo heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een nieuwe winkel aan de Haarlemmerstraat 168 in Leiden. De winkel heeft een totaal vloeroppervlak van circa 260 m2 verdeeld over de begane grond en de eerste en tweede verdieping. Met deze verhuur neemt Zumo de winkel over van Yes kappers die hier tot voor kort gevestigd was.

Cushman & Wakefield adviseerde Syntrus Achmea Real Estate & Finance , namens één van haar klanten, bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Zumo voerde zelfstandig de onderhandelingen.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact