Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

ON'NA Beauty Lifestyle huurt in Hoofddorp

Op vrijdag 31 augustus 2018 opent ON’NA Beauty Lifestyle in het centrum van Hoofddorp haar eerste winkel. De winkel in winkelcentrum Polderplein heeft een vloeroppervlak van circa 214 m2 op de begane grond.

Winkelcentrum Polderplein ligt in het winkelhart van Hoofddorp. Het ruim opgezette winkelcentrum is vrijwel geheel overdekt en biedt een zeer divers assortiment van meer dan 50 winkels. Retailers zoals Rituals, KFC, Lucardi, HEMA, D-Reizen, Hunkemöller, Prénatal en Jack & Jones zijn hier vertegenwoordigd.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde DELA Vastgoed bij de verhuur. ON’NA Beauty Lifestyle voerde de transactie zelfstandig uit namens de eigen winkelformule.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact