Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Gerda's bloemen verlengt huurovereenkomst in 9 straatjes Amsterdam

Klik om te vergroten

Gerda’s Bloemen heeft de huurovereenkomst voor de winkel in het centrum van Amsterdam langjarig verlengd. De winkel is gevestigd aan de Runstraat 16, onderdeel van de 9 Straatjes, en heeft een vloeroppervlak van circa 70 m2 op de begane grond.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens de verhuurder, een institutionele belegger, succesvol de onderhandelingen afgerond voor deze huurverlenging. De huurder voerde zelfstandig de onderhandelingen.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact