Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Normal opent tweede winkel in Nederland

Normal opent op 25 augustus 2018 de tweede vestiging in Nederland aan de Langestraat 44-46 in Amersfoort. Normal opent een winkel van ruim 750 m2 verdeeld over de begane grond, mezzanine, benedenverdieping en kelder.

Normal is een Deense winkelformule en opende in 2012 de eerste winkel. Op dit moment heeft de retailketen circa 100 winkels verspreid over Denemarken en Zweden en één winkel in Nederland in winkelcentrum Hoog Catharijne. De opening van een derde winkel is al wel gepland en zal gevestigd zijn aan de Haarlemmerstraat 54 in Leiden.

De verhuurder is institutioneel belegger MN namens Pensioenfonds Metaal en Techniek. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde bij de verhuur. Normal is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact