Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Nieuwe huurders Sint Jorisplein in Amersfoort

Klik om te vergroten

Altera Vastgoed heeft meerdere langjarige huurovereenkomsten gesloten met retailers in winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort.

The Sting gaat de huidige winkel aan de Sint Jorisstraat 67-69 uitbreiden met de aangrenzende kelderunit van 900 m2. De nieuwe winkel heeft dan een vloeroppervlak van 3.640 m2 verdeeld over 3 verdiepingen.

Ook Kruidvat heeft de huurovereenkomst voor de winkel aan de Sint Jorisstraat 71-73 langjarig verlengd. Deze winkel heeft een winkelvloeroppervlak van 500 m2.

Verder is er met twee vernieuwende horecaformules overeenstemming bereikt. Johnny´s Burger opende onlangs aan de Stadsring 96 met een winkel van een totaal vloeroppervlak van 140 m2. Voor Johnny´s Burger is dit de 20ste vestiging in Nederland. Door deze vestiging aan de Stadsring krijgt het winkelcentrum een meer open karakter. Daarnaast heeft hippe koffiebar “Cribs” de deuren geopend. De komst van deze frisse formule op de hoek Sint Jorisstraat / Stadsring heeft de zichtbaarheid van de entree aan de Stadsring verbeterd.

Het toevoegen van de horeca past binnen de strategie van Altera om het verblijf te verlengen. Om die reden zijn ook hoogwaardige (gratis) openbare toiletten gerealiseerd. Met het verbeterde winkelaanbod en voorzieningenniveau heeft Sint Jorisplein een nog dominantere positie binnen de succesvolle binnenstad van Amersfoort.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens Altera de onderhandelingen succesvol afgerond. The Sting werd bij de uitbreiding begeleid door KroesePaternotte.

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen, winkels en bedrijfsruimten. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. Altera heeft ruim € 2 miljard onder beheer, maakt geen gebruik van vreemd vermogen en kent een laag kostenniveau.