Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Tim de Vries wint Young Talent Award

Klik om te vergroten

Tim de Vries  (28) is winnaar van de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2018. In de finale op de stand van Vastgoedmarkt op de Provada versloeg de consultant van Cushman & Wakefield beide andere kandidaten, Marieke Dessauvagie (Colliers International) en Remco van der Mije (JLL).

De Vries, de jongste finalist, behaalde de meeste punten op alle onderdelen waarop de jury beoordeelde: aantal stemmen op de website, de blogs en het optreden in het debat tijdens de finale op 7 juni in de RAI. Juryvoorzitter Cuno van Steenhoven noemde hem een ‘overtuigende winnaar op alle fronten’.  Van Steenhoven loofde ook Marieke Dessauvagie en Remco van der Mije voor hun grote inbreng. ‘Jullie waren sterke kandidaten, maar in een wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn.’

De Vries zegt een trotse winnaar te zijn en het ‘ongelooflijk leuk’ te hebben gevonden om mee te doen aan de verkiezing.

De nieuwe topper begon zijn carrière in 2013 in het Property Managementteam van vastgoedadviseur Savills waar hij zijn afstudeerstage deed in het kader van zijn Master of Real Estate aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend hieraan ging hij werken als taxateur in het Valuation & Advisory team van Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff). Medio 2016 maakte hij de overstap gemaakt naar Office Agency (verhuur van kantoren).


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact