Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

OVG Real Estate verkoopt high-tech kantoor MM25 in Rotterdam

Klik om te vergroten

OVG Real Estate heeft kantoorgebouw MM25, gelegen aan de Marten Meesweg in Rotterdam, verkocht aan een family office uit het Midden-Oosten.  Het herontwikkelde MM25 van circa 15.000 m2 is volledig verhuurd.

MM25 is het voormalige hoofdkantoor van Eneco en werd herontwikkeld tot een ‘SMART building’ door de toepassing van diverse slimme technologieën, gebaseerd op het technologie platform van EDGE Technologies. Zo wordt er door middel van sensoren en intelligente data-infrastructuur informatie verzameld waarmee het gebouw wordt aangestuurd. Tevens wordt er minder energie verbruikt door de LED-verlichting, een nieuw energiezuinige klimaatinstallatie en warmte werend glas. Het energielabel is met de herontwikkeling verbeterd van een G-label naar een A-label.

Het nieuwe MM25 ontwerp is van de hand van Architectenbureau Dam en Partners en biedt 15.093 m2 kantoorruimte en 546 parkeerplaatsen. Gebruikers van het volledig verhuurde kantoorgebouw zijn onder andere Coca Cola, Croonwolter&Dros, Mobilis en Servicis. 

MM25 is tevens onderdeel van de eerste innovatieve Green Loan Facility verstrekt door ABN AMRO aan OVG Real Estate.

Boudewijn Ruitenburg, Executive Commercial Director bij EDGE Technologies: ‘’Deze verkoop bevestigt de behoefte aan nieuwe slimme hoogwaardige kantoorgebouwen in Rotterdam. Het stimuleert ons om onze visie om gezondere werk- en leefomgevingen te creëren door de toepassing van slimme technologie nog verder uit te dragen met EDGE Technologies.’’

Savills en Houthoff adviseerden de koper. De verkoper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield, JLL en AKD


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact