Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

LaDress opent boutique in Breda

Het Nederlandse modemerk LaDress opent de achtste vestiging in Nederland aan de Ridderstraat 4 in Breda. LaDress opent hier een winkel van circa 30 m2 op de begane grond en de twee bovengelegen verdiepingen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij de verhuur van deze winkel. LaDress is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company.

LaDress is een premium modemerk voor vrouwen, in 2006 opgericht door Simone van Trojen in haar zoektocht naar het perfecte jurkje voor ieder moment. Het merk staat vooral bekend om haar tijdloze jurkjes maar inmiddels biedt LaDress ook een uitgebreide collectie basics, de exclusieve LaDress Couture lijn, LaDress Curves, een selectie iconische LaDress items in maat XXL en LaDress Girls, speciaal voor jonge meisjes.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact