Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Altera verhuurt warehouse aan Jusda Europa in Venray

Altera Vastgoed N.V. heeft een distributiecentrum aan de Ambachtstraat 30 in Venray langjarig verhuurd aan logistiek dienstverlener Jusda Europe. Het van oorsprong Chinese Jusda opent hiermee het tweede logistieke centrum van de organisatie in Nederland. Het betreft 18.000 m² warehouse en 1.300 m² kantoorruimte.

Het distributiecentrum ligt op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Smakterheide in Venray direct aan de snelweg A73. Op dit bedrijventerrein zijn diverse grootschalige logistieke bedrijven gevestigd waaronder XPO, Flex, Geodis, en Schneider Logistics.

Algemeen directeur Jaap van der Bijl: “Met deze verhuring versterken wij de propositie van het Bedrijfsruimte fonds verder. De ontwikkelingen zijn positief: de bezettingsgraad beweegt zich richting 95% en de waardegroei is solide. Wij zien veel kansen in deze aantrekkelijke sector, zeker ook binnenstedelijk”.

Jusda Europe biedt logistieke services, transport en integrale supply chain oplossingen aan klanten in de gehele EMEA regio. Jusda heeft ruim 60 logistieke centra in de wereld, bestaande uit ruim 2 miljoen m² aan distributieruimte.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Altera Vastgoed N.V. bij de verhuur in collegiale samenwerking met JLL. DC&I Development adviseerde Jusda Europe bij deze transactie.