Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Stem nu voor de Retailer van het jaar

Klik om te vergroten

De genomineerden voor de Retail Awards 2018 zijn bekend

Tijdens het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year reiken we ook dit jaar Awards uit aan retailers die zich onderscheiden door hun ondernemerschap. De genomineerde retailers in de categorieën Local Hero, Foodretailer en Groot zelfstandig Merk zijn bekend en wij nodigen u graag uit uw stem uit te brengen.

De top 3 in elke categorie is samengesteld door een adviesraad van 18 Retail professionals. Zij zijn op basis van vastgestelde criteria in 20 geselecteerde winkelsteden op zoek gegaan naar ondernemers en retail concepten die het verschil maken in winkelgebieden en daarom in aanmerking komen voor een Retail Award. De criteria zijn: succesvol, vernieuwend en waarde toevoegen aan winkelstraat of winkelcentra.

DE GENOMINEERDEN VOOR DE RETAIL AWARDS 2018 ZIJN:

LOCAL HERO: Anna + Nina, Groos en Hutspot

FOOD RETAIL: Jumbo, Stach en Le Pain Quotidien

GROOT ZELFSTANDIG MERK: Costes, Suit Supply en Coolblue

Tot 15 mei kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete ondernemer door hier te klikken

Op 17 mei, tijdens het Cushman & Wakefield Retail Event of the Year maken we de winnaars bekend. Meer informatie over dit event vindt u op de website.