Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Reclaimed Jewels opent tweede vestiging

Reclaimed Jewels heeft recent de deuren geopend van een tweede winkel in Nederland. De nieuwe winkel is geopend in Rotterdam aan de Hoogstraat 197 en heeft een vloeroppervlak van circa 60 m2 op de begane grond.

Reclaimed Jewels is een formule van het Goudwisselkantoor, een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in edelmetaal en de verzamelbranche. Met Reclaimed Jewels worden bijzondere sieraden betaalbaar en bereikbaar voor iedereen. Reclaimed Jewels had al een winkel in Almere.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, Allianz Lebensversicherungs A.G., in deze transactie. Reclaimed Jewels is begeleid door KroesePaternotte.