Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Carhartt opent winkel in Haarlem

Carhartt WIP heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een nieuwe vestiging in Haarlem. De nieuwe winkel ligt aan de Anegang 24 en heeft begin dit voorjaar de deuren geopend. De winkel omvat een totaal vloeroppervlak van circa 300 m2 verdeeld over de begane grond en kelder. Voor Carhartt is dit de vierde winkel in Nederland.

Het van origine in 1889 opgerichte Carhartt maakte oorspronkelijk werkkleding, maar toen steeds meer mensen het label gingen dragen werd- met name voor de Europese markt - Work In Progress (WIP) opgericht. Daarmee focust het label Carhartt WIP zich meer op lifestyle en mode. Sinds enkele jaren opent Carhartt WIP winkels die alleen kleding uit die lijn verkopen.

Carhartt WIP wil de komende jaren nog meer brandstores in Nederland openen. Begin 2017 opende het label al twee filialen in Amsterdam, aan de Utrechtsestraat en de Haarlemmerstraat, en een shop-in-shop bij de Rotterdamse vestiging van modezaak Funkie House. Eind 2017 ging de vestiging in Den Haag aan de Prinsestraat open.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Carhartt bij de aanhuur van de winkel in Haarlem. De verhuurder is een particuliere belegger.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact