Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Champion opent eerste winkel in Nederland

Sportkledingmerk Champion opent binnenkort de eerste winkel in Nederland in De 9 Straatjes in Amsterdam. De winkel opent aan de Reestraat 9 en heeft een vloeroppervlak van ruim 180 m2 verdeeld over de begane grond, mezzanine en kelder. Champion neemt hiermee de winkellocatie over van Zoe Karssen. Tot op heden heeft Champion alleen specifieke verkooppunten in Nederland en een wereldwijde online webshop.

Cushman & Wakefield begeleidde de huurder, Champion, bij de entree van het merk op de Nederlandse markt. De verhuurder, een private belegger, werd geadviseerd door B&O Retail.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact