Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Young Talent Award Tim de Vries

Klik om te vergroten

Van maart t/m juni strijdt Tim de Vries (Office Agency Consultant, Cushman & Wakefield) om de felbegeerde titel Young Talent 2018. Samen met vier anderen gaat hij de strijd aan en zal hij door middel van blogs schrijven, debatteren en stemmen verzamelen de jury moeten overtuigen dat hij hét vastgoed talent van 2018 is.

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in deze strijd. 

Finale

Op 18 April jl. is tijdens het Vastgoedmarkt Trendscongres bekend gemaakt dat Tim de Vries één van de drie finalisten is voor de Young Talent Award 2018. Samen met Marieke Dessauvagie van Colliers en Remco van der Mije van JLL kan hij zich gaan opmaken voor het finaledebat op PROVADA dat plaatsvind op donderdag 7 juni 2018.

In de aanloop hier naar toe zal Tim nogmaals een blog moeten schrijven waarvoor de jury een punt geeft. Vervolgens moet hij in het finaledebat op PROVADA een aantal stellingen verdedigen die ook door de jury worden beoordeeld. Tot slot weegt ook het aantal stemmen via de website mee in het wel of niet winnen van de Award. 

Mocht u nog niet hebben gestemd doe dat dan hier . De deadline voor het stemmen is op 5 juni 2018.

Blog 1

Sinds 4 april staat het eerste blog van Tim 'Een dubbeltje op zijn kant' online op Vastgoedmarkt.nl. 

Waar andere wereldsteden de lucht in schieten, blijven we hier in mijn optiek toch klein denken. Waarom kiezen we niet voor meer verticale verdichting? Waarom zetten we het dubbeltje niet rechtop? 
Om toekomstbestendige steden te bouwen moet het roer om. Méér hoogbouw in de bestaande omgeving, waarbij multifunctionaliteit het moet winnen van monofunctionaliteit. Juist die krachtige mix tussen werken, wonen en recreëren zorgt voor gevarieerde, toekomstbestendige locaties. Op deze manier wordt op een duurzame wijze invulling gegeven aan de gebouwde omgeving, mét behoud van de kwaliteit van de openbare ruimte. Lees meer ...

Wie is Tim de Vries?

Tim de Vries is werkzaam als Consultant Office Agency bij Cushman & Wakefield. Hij wordt omschreven als ‘een professionele adviseur die door zijn brede achtergrond van Property Management tot taxaties en kantorenverhuur in staat is eigenaren en beleggers van commercieel vastgoed in de volle breedte en diepte van het vakgebied te adviseren en te begeleiden’.

Het creëren van ‘echte duurzame waarde’ is wat hem drijft en waarvoor opdrachtgevers hem waarderen. In zijn advisering aan nationale en internationale eigenaren en beleggers laat hij zien discipline-overstijgend te kunnen denken en handelen. Zijn achtergrond in het waarderen van commercieel vastgoed weet hij goed in te zetten in het ontwikkelen van sterke, onderscheidende marketing- en sales strategieën.

De afgelopen jaren heeft hij succesvolle opdrachten uitgevoerd voor onder meer MN, Newomij, CRI en Klépierre. Opdrachtgevers die hem prijzen ‘voor zijn enthousiaste, gedreven en vooral professionele aanpak in het behartigen van hun belangen en het realiseren van hun doelen’.

Tim ontwikkelt zich voortdurend, bijvoorbeeld in zijn rol als actief lid van de studiereiscommissie van Jong Onroerend Goed Utrecht (JOU) en als lid van Fresh Professionals.

Hij begon zijn carrière in 2013 in het Property Managementteam van vastgoedadviseur Savills waar hij zijn afstudeerstage deed in het kader van zijn Master of Real Estate aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aansluitend hieraan ging hij werken als taxateur in het Valuation & Advisory team van Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff). Medio 2016 maakte hij de overstap gemaakt naar Office Agency (verhuur van kantoren).

Video's