Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Blue Horizon Investors koopt kantoorgebouw Blaak16 in Rotterdam

Klik om te vergroten

Blue Horizon Investors heeft kantoorgebouw Blaak 16 in Rotterdam gekocht van Cairn Real Estate en Kadans Vastgoed. Blaak16 ligt in het centrum van Rotterdam op minder dan 100 meter van de iconische Markthal en tegenover NS-station Rotterdam Blaak. Het gebouw is volledig herontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardig en uiterst duurzaam kantoorgebouw met BREEAM Excellent score. Het kantoorgebouw is opgeleverd in het vierde kwartaal van 2017.

Blaak 16 in Rotterdam is een multi-tenant kantoorgebouw met een totaal vloeroppervlak van circa 14.375 m² verdeeld over de begane grond en 11 verdiepingen. Op de 11e verdieping bevindt zich een rooftop terras met uitzicht over de skyline van Rotterdam. In de parkeergarage onder het gebouw bevinden zich 150 parkeerplaatsen.

Blaak16 is voor circa 90% langjarig verhuurd aan 7 verschillende huurders. De grootste huurders zijn Credit Exchange B.V., Portbase en Ocean Network Express. De derde verdieping van circa 1.500 m² is momenteel nog beschikbaar voor verhuur.

Cairn Real Estate en Kadans Vastgoed zijn in deze transactie juridisch en fiscaal bijgestaan door CMS en PwC. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft de verkoop commercieel begeleid. Blue Horizon Investors, een strategische vastgoedinvesteerder met een sterke Europese focus, is geadviseerd door Loyens & Loeff, White & Case en KPMG. Equity Estate zal het asset management en het company management uitvoeren als lokale partner van Blue Horizon Investors.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact