Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Abels Deli opent city store in Utrecht

Klik om te vergroten

Foodconcept Abel´s Deli heeft onlangs de deuren van een city store in Utrecht geopend aan het Vredenburg 157. Dit is de tweede winkel van Abel´s Deli in Utrecht en heeft een vloeroppervlak van ruim 80 m2 verdeeld over de begane grond en de kelder. Abel´s Deli opende vorig jaar de eerste winkel op het centraal station van Utrecht.

De winkels van Abel´s Deli zijn een giftshop, bar en deli ineen. Het concept profileert zich als ´The Italian from New York´ en combineert sweets en eats uit New York met authentieke smaken uit Italië. De klanten van Abel’s Deli kunnen hun gerechten en koffie afstemmen op hun persoonlijke smaak of behoeften en alles wordt versbereid terwijl je wacht.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een private belegger, in deze transactie.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact