Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Blaak House Rotterdam heropend

Klik om te vergroten

Het gerenoveerde kantoorgebouw Blaak House in Rotterdam is officieel geopend door eigenaar Real I.S. Het bedrijf heeft het monumentale, voormalige bankgebouw volledig gerenoveerd en getransformeerd tot een multi-tenant kantoorgebouw. De authentieke details zijn in volle glorie hersteld en aangevuld met moderne faciliteiten om aan de wensen van toekomstige huurders te kunnen voldoen.  

Cushman & Wakefield treed op als verhuurmakelaar van het monumentale gebouw. Blaak House, gelegen aan Blaak 34, beschikt over 9.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over een souterrain, begane grond en zes verdiepingen - waarvan nog 7.000 m2 beschikbaar is voor verhuur. Tribes faciliteert in het gebouw op de eerste en tweede verdieping een vestiging voor flexplekken.