Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Amslod E-Bikes opent winkel in Cruquius

Klik om te vergroten

Amslod E-Bikes opent dit voorjaar een winkel in Cruquius aan de Cruquiuszoom 49. Dit wordt de derde vestiging voor Amslod in Nederland. De nieuwe vestiging aan de Boulevard Cruquius heeft een oppervlakte van circa 750 m2 op de begane grond.

Amslod is een Europese producent van innovatieve E-bike producten. Het bedrijf is al drie jaar op rij (2016, 2017 en 2018) de snelst groeiende fabrikant van E-bikes in Europa. De E-Bike producten van Amslod zijn hét antwoord op de behoeften van de consument; Amslod biedt rendabele producten door het unieke direct-selling systeem. De sterke internationale banden van Amslod met bedrijven zoals Shimano, Panasonic, Bafang, Google en Facebook maken Amslod marktleider in de ontwikkeling van de nieuwste technologieën voor de beste E-Bikes die voldoen aan de wensen van de Europese klant.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een private belegger, in deze transactie. 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact