Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Rolls-Royce wijst Cushman & Wakefield aan voor wereldwijd mandaat

Voorloper in energiesystemen Rolls-Royce heeft na het uitgeven van een concurrerende inschrijving de adviesrol van Cushman & Wakefield uitgebreid tot een wereldwijde adviesrol voor vastgoed zoekvragen. 

De afspraak is een toevoeging op een al bestaand partnership welke dateert vanuit 2012. Die overeenkomst werd gesloten in de Verenigde Staten, waarna een jaar laten een deal werd gesloten in Europa. Inmiddels is het partnership uitgebreid tot Azië-Pacific - een belangrijke groei markt voor Rolls-Royce - en Zuid-Amerika.

Rolls-Royce levert producten en services aan vijf verschillende bedrijfstakken in de publieke luchtvaart, militaire luchtvaart, marine en nucleaire en energie systemen. De huidige vastgoedportefeuille omvat kantoren, industriële -, test- en opslag ruimtes.

Het contract zal worden gemanaged door de service line Global Occupier Services van Cushman & Wakefield, onder leiding van Ed Neild. Het bedrijf zal onder andere het transactie mangement, occupier management, strategische consultancy en huuradministratie services uitvoeren - waarbij teams gevormd worden op hoofdlocaties voor Rolls-Royce.

Ian Campbell, Property Director, Rolls-Royce meldt: "Wij zochten adviseurs die ons kunnen ondersteunen om onze werkzaamheden met een versneld tempo en eenvoud te kunnen realiseren. Cushman & Wakefield luisterde naar wat wij willen bereiken en leverde ons een dynamisch team en flexibel model voor onze wereldwijde vraag."

James Maddock, Head of GOS EMEA, Cushman & Wakefield: "Wij zijn zeer vereerd dat Rolls-Royce ons heeft gekozen voor deze prestigieuze wereldwijde opdracht. We starten deze samenwerking om een nieuw operationeel model voor Rolls-Royce te realiseren waarbij Cushman & Wakefield de beste begeleiding, de aanschaf van externe transactionele providers en wereldwijde governance biedt. Dit is een opwindende stap voor beide partijen en geeft bewijs voor de flexibiliteit en aantrekkelijkheid van ons Global Occupier Services model."

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact