Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Particuliere belegger koopt kantoorgebouw Scheepvaarthuis in Groningen

Klik om te vergroten

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft het multi-tenant kantoorgebouw Scheepvaarthuis aan de Laan Corpus den Hoorn 200 in Groningen verkocht aan een particuliere belegger. HighBrook Investors verwierf het Scheepvaarthuis in december 2016 als onderdeel van de aankoop van de Hanzevast kantorenportefeuille.

Het markante gebouw - met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 2.674 m² verdeeld over vier verdiepingen en 80 parkeerplaatsen - valt op door de volledig glazen buitengevels en ligt direct aan de snelweg A28. In 2017 is het Scheepvaarthuis volledig gerenoveerd en ontwikkelt naar een moderne multi-tenant locatie met een hoge kwaliteit kantoorvloeren gecombineerd met ’woonkamerachtige’ werkplekken en vergaderruimten. Sinds de omvangrijke renovatie is het kantoorgebouw in korte tijd volledig verhuurd aan ondermeer Datanext B.V., MediaCT B.V., iWink B.V. en Hofsteenge Zeeman B.V.

Verkoper HighBrook Investors is bij de verkooptransactie geadviseerd door Equity Estate en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact