Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

M7 Real Estate koopt meubelboulevard De Snipperling in Deventer

Klik om te vergroten

M7 Real Estate heeft voor een van haar Europese vastgoedfondsen de perifere meubel- en doe-het-zelf-boulevard De Snipperling in Deventer gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Syntrus Achmea voerde de verkoop uit namens een van de Nederlands pensioenfondsen in de vastgoedportefeuille.

De Snipperling omvat circa 11.000 m² verdeeld over twee verdiepingen. De tien winkelunits bieden een gevarieerd aanbod aan woon– en doe-het-zelf winkels van zowel landelijke formules als lokale winkeliers. De boulevard is onderdeel van bedrijventerrein Kloosterlanden  van circa 130 hectare groot waar ruim 300 bedrijven gevestigd zijn.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie verkoper Syntrus Achmea. Van Doorne adviseerde koper M7 Real Estate op juridisch en notarieel gebied en Savills adviseerde de koper op technisch gebied.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact