Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Lise BV koopt kantoorgebouw in Oldenzaal

Klik om te vergroten

Lise BV heeft het karakteristieke kantoorgebouw aan de Deurningerstraat 34 in Oldenzaal gekocht. Het object zal worden ontwikkeld naar een appartementencomplex.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 695 m², verdeeld over drie bouwlagen en een kelder, en beschikt over vijf parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object was voorheen in gebruik als bankgebouw en ligt op een gunstige locatie in het centrum van Oldenzaal. 

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper in deze transactie.