Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

K3Delta verhuist hoofdkantoor naar Andelst

K3Delta, actief in zand- en grindwinning, verhuist het hoofdkantoor naar Andelst. K3Delta heeft hiervoor een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van 3.597 m² kantoorruimte en 103 parkeerplaatsen in kantoorgebouw De Schalm aan de Wanraaij 2 in Andelst. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie de verhuurder van het kantoorgebouw Bruil Bouwbedrijf Ede. Colliers International heeft huurder K3Delta op commercieel en juridisch gebied geadviseerd.

Het representatieve kantoorgebouw De Schalm ligt op een goede zichtlocatie direct aan Rijksweg A15 op bedrijvenpark De Schalm. Eigenaar Bruil Bouwbedrijf Ede is een particuliere belegger die van oorsprong uit de bouwsector afkomstig is.

Over K3Delta

K3Delta is een familiebedrijf dat sinds 1928 actief is in het verantwoord winnen van zand en grind. Inmiddels is K3Delta uitgegroeid tot een multidisciplinaire speler in de grondstoffenmarkt, waarbij duurzame gebiedsontwikkeling centraal staat. Daarbij speelt het winnen van zand, grind en klei en het verantwoord toepassen van baggerspecie een belangrijke rol.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact