Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Dollevoet Expeditie & Transport huurt distributiecentrum in Oss

Klik om te vergroten

Dollevoet Expeditie & Transport B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met een particuliere belegger voor de huur van een nieuw te bouwen distributiecentrum van circa 16.000 m2 op bedrijventerrein Moleneind in Oss. Het distributiecentrum is ontworpen door E&V architectuur en omvat circa 15.500 m2 warehouse en circa 600 m2 kantoorruimte. Dollevoet Expeditie & Transport zal de nieuwe locatie medio 2018 betrekken.

Dollevoet Expeditie & Transport is opgericht door Ad Dollevoet in 1957, begonnen als transportbedrijf voor Van Gend & Loos met vervoer per paard en wagen. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een professionele logistiek dienstverlener in transport, pakket- en palletdistributie, opslag, order picking en Value Added Logistics.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de particuliere belegger bij de planvorming van de ontwikkeling tot en met de verhuur aan Dollevoet Expeditie en Transport.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact