Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Den Besten Vastgoed verwerft winkelportefeuille in Amersfoort en Rotterdam

De Nederlandse particuliere belegger Den Besten Vastgoed heeft vijf winkelobjecten verworven in Amersfoort (1) en Rotterdam (4). Verkoper is Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een Nederlands pensioenfonds.

De winkel in Amersfoort ligt op een A1-locatie in het centrum van de stad aan de Langestraat en heeft een oppervlakte van circa 235 m² verdeeld over de begane grond en een gedeelte van eerste, tweede en derde verdieping. Amersfoort staat bekend als een uitstekende winkelstad waar het leegstandspercentage tot de laagste van Nederland behoren. Dit jaar zal Hudson’s Bay er de deuren wat de aantrekkingskracht van Amersfoort als winkelstad verder zal versterken.

De overige vier winkels liggen in winkelcentrum Keizerswaard te Rotterdam IJsselmonde en meten in totaal 594 m². Het winkelcentrum Keizerswaard trekt jaarlijks ruim 3 miljoen bezoekers en kent weinig leegstand door actieve ondernemers en sterke klantenbinding. De nieuwe eigenaar zal een grootschalige revitalisatie uitvoeren die zal bijdragen aan het behoud en verdere versterking van de regiofunctie van het winkelcentrum

Anja den Besten, directeur Den Besten Holding: “Deze acquisitie sluit mooi aan bij onze bestaande winkelportefeuille. Wij zijn blij dat wij nu ook in Amersfoort een prachtige winkel hebben verworven, deze stad behoort tot de beste winkelsteden van Nederland. We hebben veel vertrouwen in de toekomst van Winkelcentrum Keizerswaard. Het centrum is sterk gepositioneerd en trekt dagelijks veel bezoekers.”

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft deze transactie namens koper begeleid. Winkelmakelaar Retail Capital trad op als adviseur van de verkoper. Een transactieprijs wordt niet bekendgemaakt.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact