Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Costes opent nieuwe modewinkel in Leeuwarden

Moderetailer Costes opent begin dit jaar een nieuwe modewinkel in het centrum van Leeuwarden. Costes huurt voor deze winkel een deel van het voormalige V&D-warenhuis aan de Nieuwestad 146 van in totaal circa 2.018 m2 winkelvloer verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het andere deel van het voormalige V&D-warenhuis is eind 2016 in gebruik genomen door Zara.

De Nieuwestad in Leeuwarden is onderdeel van het CBRE Dutch Retail Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. In 2016 heeft dit fonds de voormalige V&D-winkel opgesplitst naar twee afzonderlijke winkelunits en een grootschalige verbouwing gerealiseerd ten behoeve van de huisvesting van Zara. De opsplitsing en verbouwing heeft geleid tot een grootschalige vernieuwing waardoor het object uitstekend voldoet aan de huidige eisen van retailers.

Costes is onderdeel van The Sting House of Brands en opende de eerste winkel in Nederland in 2013 aan de Utrechtse Oudegracht. Sindsdien heeft het modemerk 30 winkels geopend in Nederland, allen op A1-locaties in binnensteden of in winkelcentra. Costes sloot voor de huur van de winkel in Leeuwarden een huurovereenkomst met eigenaar CBRE Global Investors.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder CBRE Global Investors bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Costes is geadviseerd door KroesePaternotte

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact