Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Amundi Real Estate koopt NOW building in Hoofddorp

Klik om te vergroten

Amundi Real Estate heeft onlangs namens een aantal door haar gemanagede fondsen NOW Building in Hoofddorp aangekocht van Aberdeen Standard Investments. NOW Building ligt aan de Taurusavenue op kantorenpark Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp. NOW Building is in mei 2017 opgeleverd.

NOW Building is ontwikkeld door Park 20 | 20 CV naar ontwerp van William McDonough samen met N3O architecten. Net als alle andere gebouwen op Park 20 | 20 is ook NOW building ontwikkeld op basis van de Cradle to Cradle® (C2C) filosofie die er vanuit gaat dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product weer nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. Ofwel: geen vervuiling en 100 procent herbruikbaar.

Het multi-tenant kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 6.134 m2 verdeeld over vier verdiepingen. Er is tevens een ondergrondse parkeergarage met 136 parkeerplaatsen en een stalling voor fietsen en motoren. NOW Building is langjarig verhuurd aan Macaw Nederland B.V., Sony Benelux, Delta Development Group en SwissRE.

Een woordvoerder van Aberdeen Standard Investments zegt over de verkoop: “We zijn verheugd dat we het businessplan voor de beleggers in ons fonds hebben voltooid met de verkoop van dit hoogwaardige, nieuw ontwikkelde kantorencomplex met een uitstekende ligging vlakbij luchthaven Schiphol. De verkoop is onderdeel van de langetermijnstrategie van het fonds.”

Aberdeen Standards Investments is in deze transactie juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff in samenwerking met DLA Piper, Royal HaskoningDHV was verantwoordelijk voor technische advisering en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft de verkoop commercieel begeleid. Koper is juridisch geadviseerd door Houthoff, technisch door CBRE en commercieel door L´Etoille Properties.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact