Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Aannemingsmaatschappij Hegeman verhuurt bedrijfscomplex aan Emergya Wind Technologies

Klik om te vergroten

Aannemingsmaatschappij Hegeman heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Emergya Wind Technologies (EWT) voor de huur van een bedrijfscomplex in Enschede. Het complex omvat circa 9.215 m2 onderverdeeld naar circa 8.380 m2 bedrijfsruimte, circa 782 m2 kantoorruimte en circa 365 m2 overige ruimte waaronder een kantine.  Het object ligt aan de Staalsteden 15 in Enschede.

Verhuurder Hegeman is een regionaal en landelijk actieve aannemer in woning- en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouw, onderhoud en renovatie. De organisatie richt zich ook op het in eigen beheer ontwikkelen van locaties. Nieuwe huurder EWT ontwerpt en produceert 'direct drive' windturbines. Het hoofdkantoor van EWT is gevestigd in Amersfoort. In het bedrijfscomplex in Enschede zal EWT zelf rotorbladen voor de windturbines gaan ontwikkelen. EWT is actief in Europa, Noord-Amerika en Azië en heeft wereldwijd meer dan 600 windturbines geïnstalleerd die operationeel zijn in verschillende windklimaten en in gebieden met een zwak elektriciteitnetwerk.

Aannemingsmaatschappij Hegeman is in deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact