Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Woningcorporatie ZVH verkoopt 15 appartementen en een commerciële ruimte in Zaandam

Klik om te vergroten

Woningcorporatie ZVH heeft 15 vrije sector huurappartementen en een bijbehorende kantoorruimte aan de Paulus Potterhof in Zaandam verkocht aan een particuliere belegger. De commerciële ruimte ligt op de begane grond van het complex en is in zijn geheel langjarig verhuurd aan Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs (OVO) Zaandam.

TW Residential adviseerde de koper en de juridische advisering was in handen van Houthoff. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde woningcorporatie ZVH bij de verkoop.

Het appartementencomplex ligt in de Schilders- en Waddenbuurt in Zaandam op loopafstand van voorzieningen en openbaar vervoer en goed ontsloten via de Rijksweg A8. Woningcorporatie ZVH heeft de appartementen verkocht om zich verder te concentreren op het verhuren en beheren van sociale huurwoningen. 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact