Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

VW2 V.O.F. verkoopt 38 nieuwbouwappartementen aan particuliere belegger

Klik om te vergroten

Ontwikkelcombinatie VW2 V.O.F. heeft 38 nieuwbouwappartementen in de wijk ´Oosterhaar´ in Haren verkocht aan een particuliere belegger. De ontwikkeling is onderdeel van een binnenstedelijke herstructurering van het centrum van Haren. TW Residential adviseerde de particuliere belegger bij de verwerving, internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde VW2 V.O.F. bij de verkoop.

Het totale plan van de ontwikkeling in Oosterhaar in Haren omvat naast een nieuw winkelcentrum van ruim 3.000 m2 ook circa 120 appartementen. De in deze transactie verkochte appartementen worden gebouwd door Rottinghuis en Van Wijnen en worden in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact