Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

VodafoneZiggo verhuist binnen Sneek

VodafoneZiggo, aanbieder van vast internet en mobiele diensten, verhuist dit jaar nog binnen het centrum van Sneek. VodafoneZiggo is nu nog gehuisvest aan de Oosterdijk 56 en verhuist naar een nieuwe locatie aan de Oosterdijk 49 in Sneek. De nieuwe winkel heeft een vloeroppervlakte van circa 190 m2 op de begane grond.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde VodafoneZiggo in deze transactie. De verhuurder, Bouwfonds IM, is begeleid door Jelle Yme Dijkstra van Dijkvast.nl makelaar in winkelvastgoed.