Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Syntrus Achmea Real Estate Finance Verkoopt Winkelportefeuille

Klik om te vergroten

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van haar klanten, een pensioenfonds, een winkelportefeuille verkocht aan een internationale particuliere belegger. De portefeuille, van van circa 37.200 m2, omvat drie winkelcentra in Barendrecht, Emmen en Maastricht, drie supermarktcomplexen in Burgum, Groningen en Losser en 22 solitaire winkelunits.

Een verkoopprijs en de naam van de koper worden niet bekendgemaakt. De koper is in deze transactie geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs en DFLS Legal & Tax. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Syntrus Achmea Real Estate & Finance bij deze verkoop. Het pensioenfonds werd geadviseerd door Kempen. De juridische begeleiding is gedaan door Core Notariaat.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact