Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Particuliere belegger koopt 21 appartementen in Rotterdam

Klik om te vergroten

Een particuliere belegger heeft 21 appartementen gekocht in de woontoren Hooghmonde aan de Koningswaard in Rotterdam. De appartementen maken deel uit van een complex met in totaal 153 appartementen en ruime parkeergelegenheid in een eigen parkeergarage. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper. Juridisch is de verkoper begeleidt door Van Heeswijk notarissen.

Hooghmonde is een gemengd complex uit 2010, prominent gelegen in het centrum van Rotterdam IJsselmonde met een markante woontoren van 25 verdiepingen. De 21 beleggershuurwoningen variëren in oppervlakte van ca. 71 m² g.b.o. tot ca. 106 m² g.b.o. en worden bijna allemaal verhuurd in de vrije sector. Alle woningen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De woningen zijn gelegen boven zowel commerciële als maatschappelijke ruimten. Het ondergelegen winkelcentrum Keizerswaard beschikt over een sterke mix van huurders met formules als Jumbo en Albert Heijn.