Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Legal Brokers BV huurt bedrijfsruimte in Breda

Klik om te vergroten

Legal Brokers B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met een particuliere belegger voor de huur van circa 1.400 m2 bedrijfsruimte inclusief kantoorruimte op bedrijventerrein Hazeldonk in Breda. Legal Brokers B.V. zal de nieuwe locatie medio 2018 betrekken.

Legal Brokers B.V. is een dienstverlener in de financiële sector die ondermeer banken, leasemaatschappijen en curatoren ondersteunt bij vorderingen rondom faillissementen, taxaties van roerende goederen en opsporing van goederen bij wanbetalingen en/of faillissementen en aanbieder van online veilingen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de particuliere belegger bij de verhuur van de bedrijfsruimte aan Legal Brokers B.V.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact